Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Att lyckas oavsett dina omständigheter
1732
post-template-default,single,single-post,postid-1732,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Att lyckas oavsett dina omständigheter

Att lyckas oavsett dina omständigheter

Ola Wallström visar dig hur du kan ha kul och prestera oavsett omständigheter. När vi kan tänka klart upplever vi mindre stress och blir bättre beslutsfattare, mer effektiva, mer kreativa och gör bättre resultat med mindre ansträngning. Ola föreläser om hur chefer och medarbetare, med konkreta åtgärder, kan bli mer motiverade och inspirerade istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter.
Vi har ibland lite otur när vi tänker och tror då att det är en massa omständigheter som kommer utifrån som får oss att känna ochprestera som vi gör, när det egentligen handlar om helt andra saker. Att det i grunden handlar om våra egna tankar – och när vi lär oss hur vi och våra tankar fungerar kan vi få helt nya resultat. Vi når helt enkelt en ny prestationsnivå utan stress, ansträngning eller en massa kämpande.

TID OCH PLATS
Fredag 26 september
Kl. 07:15 – 09:00
Clarion Hotel Winn
Gävle
KOSTNADER
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX.
Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder (senast kl. 12.00 dagen innan föreläsningen) debiteras du 295 kr.
Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN TILL
http://simplesignup.se/event/50309