Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Det Handlar Om Dig! – 27 November 2015
2587
post-template-default,single,single-post,postid-2587,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Det Handlar Om Dig! – 27 November 2015

Det Handlar Om Dig! – 27 November 2015

En föreläsning om självkännedom & ledarskap.

 

Alla är vi ledare. Vi är ledare för ett projekt, en arbetsgrupp, ett team, ett företag, en organisation. Vi är ledare för våra barn och barnbarn och vi är ledare för oss själva – för vårt eget liv. Hållbart och framgångsrikt ledarskap börjar med att vi kan leda oss själva.

 

Självledarskap börjar med att vi vågar möta och acceptera oss för den vi är. När vi stannar upp, känner efter och lär känna oss på djupet kan vi se livet och samhället ur ett större perspektiv. Vi ser då vad som styr oss, vilka behov, gränser och resurser vi har och utifrån det kan vi ta medvetna beslut om hur vi vill leva vårt liv.

 

Karin Persson Haas har ett förflutet som ledare och egen företagare inom hotell och turismnäringen. Idag har hon ett företag inom coaching och ledarutveckling samt arbetar som marknadsansvarig, terapeut och gruppledare på Mullingstorp Kursgård.

 

TID OCH PLATS

Fredag 27 november Kl. 07:15 – 09:00

Clarion Hotel Winn

Gävle

KOSTNADER

Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX.

Anmäla dig till eventet här:  https://simplesignup.se/event/68016