Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Drömarbetsgivaren
3153
post-template-default,single,single-post,postid-3153,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Drömarbetsgivaren

Drömarbetsgivaren

10 budord som får dina medarbetare att vissla på väg till jobbet.

Är det möjligt att gå till jobbet med ett stort leende? Hur beter man sig för att bli klassad som den bästa av arbetsgivare? Och hur får man så väl kunder som anställda att vara nöjda och trivas, samtidigt som bolaget växer och förändras?

Svante Randlert har under de senaste 10 åren hjälpt hundratals arbetsgivare och tusentals chefer på vägen mot att bli en drömarbetsgivare, vilket gör honom till en av Sveriges mest anlitade rådgivare i ämnet. Varje år genomför han mer än 100 föredrag över hela världen och han är en av fyra föreläsare som har fått maxbetyget 5.0 av en hel publik hos chefsnätverket Close. Och nu har du chansen att lyssna på honom!

Idag arbetar Svante som Business & People Advisor på Academic Work, en organisation som blev framröstad till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn år 2017. Han jobbar efter devisen att med rätt människor kommer resultat i form av kvalitét, effektivitet, lönsamhet – och därmed även ett starkt varumärke som arbetsgivare.

Varmt välkomna!

TID & PLATS:
Fredagen den 27:e oktober, kl 07.15 – 09.00, Clarion Hotel Winn City Konferens

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast den 24:e oktober, anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/103914