Marknadsföreningen Gävleborg MiX | FRAMTIDSPLANETEN + MIX årsmöte
3100
post-template-default,single,single-post,postid-3100,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

FRAMTIDSPLANETEN + MIX årsmöte

FRAMTIDSPLANETEN + MIX årsmöte

FRAMTIDSPLANETEN! + MIX årsmöte

– trender, spaningar, människor och möjligheter –

Inga kristallkulor eller tidsmaskiner i världen kan snabbspola oss in i den spännande framtiden. Lika lite som det finns något facit om vad som kommer att hända där. Men – vi kan vara nyfikna, öppensinnade och spana efter ledtrådarna till de nya mönstren och växande trenderna. Pussla ihop en överblick och leta rimliga scenarion.

Vilka blir de nya globala vanorna och närodlade livsmönstren när apparna styr, bilarna kör själv och insekter ingår i basfödan? Hur kan kreativitet och adaptivt tänkande växla ut goda beteenden och en hållbar planet bland nya innovationer, vakuumtåg och digitaliseringens alla sprudlande affärsmodeller?

Framtidsplaneten – är en inspirerande föreläsning där trendspanaren och inspiratören Johnny Sundin från Tankefabriken tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt. Mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv.

Johnny Sundin – känd för sina underhållande och interaktiva föreläsningar – bjuder på mentala upptäcktsfärder i ett personligt och unikt presentationsformat. Riktigt inspirerande edutainment i en skön mix av visuell retorik, kunskap, analys och smart humor.

#framtidsplaneten #alltmöjligtärmöjligt #johnnysundin

Varmt välkomna!

TID & PLATS:
Fredagen den 31 mars, kl 07.00 – 09.00, Clarion Hotel Winn

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast den 30 mars, anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/92315