Marknadsföreningen Gävleborg MiX | FRÅN EN DRÖM TILL VERKLIGHET
3133
post-template-default,single,single-post,postid-3133,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

FRÅN EN DRÖM TILL VERKLIGHET

FRÅN EN DRÖM TILL VERKLIGHET

En föreläsning med Mikael Reijer liknar ingenting annat.

Mikael Reijer har en spännande bakgrund och berättar på ett fängslande sätt om vad som format honom och hur han själv lyckats leva sina drömmar, trots uppförsbackar och utmaningar. I en föreläsning som blandar humor och allvar delar han med sig av sina erfarenheter och ger värdefulla råd om hur åhörarna själva ska kunna nå sina drömmar – och ger en hel del tankeställare. Hur många av oss har ens funderat på vilka drömmar vi har?

Om Mikael Reijer

43-åringen som varit chef nu i 23 år i ledande positioner där han i sitt senast uppdrag i rollen som VD skapade Sveriges mest lönsamma allmännyttiga bostadsbolag, Alfta Edsbyns Fastighets AB och idag kombinerar han livet som egenföretagare där han på fritiden sköter gården i Marmaverken och djuren tillsammans med sin familj med hustrun lise-lotte och sina fyra barn. Mikael föreläser och konsulterar inom olika roller.

Så här säger några kunder om hans föreläsning:

”Stort tack den var jättebra, jag fick tårar i ögonen, vilket visade att det berörde mig på ett positivt sätt.”

Lars Engstrand, näringslivsutvecklare Gävle kommun

”Jag tycker att Mikaels föreläsning var hade ett retoriskt bra upplägg. Det som också var bra var att den berörde och hade ett djup. Därifrån tog jag ned mig att man själv bär ansvar för hur man mår” 

Ulla Blom Jernberg, Key Account Manager Randstad

”Tack för en inspirerande föreläsning Mikael, det du åstadkommit är fascinerande och det är fantastiskt att du väljer att dela med dig och motivera andra! Jag gillade även hur du blandade in humor och skratt emellanåt. Tack för en inspirerande timme!”

Pernilla Gustafsson, Account Specialist, Randstad

” Micke förmedlar till mig en känsla av att allt är möjligt och att drömmar och mål kan uppnås. Hur ett vaket öga och ett öppet sinne är en resurs för att hämta inspiration och kraft från omgivningen som kan omvandlas till en rörelse framåt (exemplen från tjejen i klädbutiken och den kvinnliga bekanta på ledarskapsutbildningen). Tilliten till att andra vill en väl, skapar också förutsättningar för att kunna ge det tillbaka och göra det till en resurs i sitt eget ledarskap.”

Martin Göransson, Coach på Antenn

”En jättebra och inspirerande föreläsning”

Claes Nilsson, Business controller Sandvik Materials Technology

Jag uppskattade verkligen föreläsningen – TACK för att jag fick komma!

”Jag tycker att Mickes föreläsning var bra för att han talade till ”gemene man” – alla som lyssnade kunde känna igen sig i något av de ämnen han lyfte. På en relativt kort tid, lyckades han förmedla flera budskap tillsammans med konkreta exempel på hur jag själv kan skapa en förändring i mitt liv.”

Anna-Lena Johansson, Affärschef FOREX Bank

”Jag tyckte att föreläsningen var bra, intressant och utlämnande (på ett fint sätt). En eloge till er på Randstad för det trevliga arrangemanget! Stort tack!

David Harrysson, WSP, avdelningschef

”60 minuters föreläsning med Mikael Reijer är en injektion av livsglädje, tacksamhet över vår stund på jorden och ett jävlar anamma”

Christian Richtnér, Rekryterings specialist på Randstad

”Jag tyckte föreläsningen var väldigt bra. Micke var intressant, taktfull och tankeväckande. Hade tänkt stanna och prata mer med Micke, men tiden fanns tyvärr inte igår.”

Benny Andersson, Kommunikationschef Lantmäteriet Gävle

Föreläsare: Mikael Reijer, VD på Alfta Edsbyns Fastighets AB samt egen företagare

Varmt välkomna!

TID & PLATS:
Fredagen den 25:e augusti, kl 07.15 – 09.00, Clarion Hotel Winn

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast den 23:e augusti, anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/100009