Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Från predikstolen till Las Vegas scener
3305
post-template-default,single,single-post,postid-3305,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Från predikstolen till Las Vegas scener

Från predikstolen till Las Vegas scener

Caroline Ravn valde att hoppa av teologistudierna för att satsa helhjärtat på magi. Enligt Caroline är det inte ett så stort hopp från kyrkan till magi som man skulle kunna tro. Det handlar om något som inte går att förklara. Båda handlar om att skapa en känsla av gemenskap i rummet, beröra och prata på ett sätt så att alla hänger med – något som hon bemästrar till fullo.

Caroline har älskat trolleri ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar. Det dröjde innan hon kom på att man faktiskt kan ägna sig åt trolleri på heltid, men sedan dagen det hände har hon inte sett tillbaka. Idag har hon tagit hem flera priser, så som Årets Hallå-inspiratör, två silver i SM magi samt ett silver i NM magi.

Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. Hon kan konsten att trollbinda en publik och sätter med humor, närvaro och fingerfärdighet guldkant på vilket evenemang som helst.

Caroline Ravn är just nu aktuell med sin egna soloshow “Where the magic happens” med premiär på Södra Teatern i Stockholm den 5 maj och hon kommer att sälja sin prisbelönta kortlekar på plats: 

  • 3rd Best Ace of Spades 2016
  • 3rd Best Jokers 2016
  • 2nd Best For magic 2016
  • 1st Best Gaff Card 2016
  • 1st Best For Poker Play 2016

 

TID & PLATS:
Fredagen den 28:e september, kl 07:15 – 09:00, Clarion Hotel Winn, Norra Slottsgatan 9, i Gävle.

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du har anmält dig, men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 två dagar (onsdagen) innan föreläsningen, debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast 26:e september klockan 12:00 , anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/132220

 

Varmt välkommen till en magisk morgon!

PS. Föreläsningen börjar tio minuter tidigare, 07:50, eftersom vi behöver ha lämnat lokalen senast 09:00. DS.