Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Julhälsning och första föreläsaren på MIX-dagen 21 februari avslöjas
3366
post-template-default,single,single-post,postid-3366,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Julhälsning och första föreläsaren på MIX-dagen 21 februari avslöjas

Julhälsning och första föreläsaren på MIX-dagen 21 februari avslöjas

Vi i MIX styrelse vill tacka alla våra medlemmar, sponsorer och samarbetspartners för ett underhålls- och mingelrikt år och önskar er alla en riktigt härlig, mysig och sådär lagom vit jul. Vi blickar även framåt och passar på att flagga för MIX-dagen den 21 februari. En eftermiddag och kväll som bjuder på såväl spännande föreläsningar som mingel och nätverkande. Årets tema är motgång, framgång och ledarskap och nu kan vi avslöja den första föreläsaren av tre.

Agneta Olsson – Agneta var med om att sätta fredagsmys på kartan i alla svenska hem. En fantastisk resa när Santa Maria gick från 400 mkr till 4,2 miljarder och som en gång för alla förändrade svenskars konsumtionsvanor. Agneta har också arbetat som Extern VD och skrivit bestsellern “Extern VD – så lyckas du!” då hon arbetat som Extern VD mellan 2008 och 2009. Där blev det magplask och misslyckandet var ett faktum. Hon berättar om hur hon reste sig upp igen, tog revansch och vad de nya insikterna gav hennes ledarskap och som människa. Insikter hon vill dela med sig till alla andra.

Ha nu en mysig jul och ett härligt nyår, så ses vi på MIX-frukosten den 25 januari och på MIX-dagen den 21 februari 2019!

Anmälan MIX frukostföreläsning 25 januari: https://www.simplesignup.se/event/144241

Anmälan MIX-dagen 21 februari: https://www.simplesignup.se/event/143141

Med vänliga hälsningar

//MIX styrelse