Självledarskap, mod och inspiration

Amandas föreläsning heter JUST GROW. JUST GROW handlar om självledarskap, mod och inspiration. Självledarskap handlar om hur man leder sig själv till en förändring. Det kan vara en förändring och förbättring man vill göra, som företagare, anställd
i karriären eller om man vill förbättra sitt liv och sin hälsa. Då arbetslivet och övriga livet är i ständig rörelse och förnyelse är det en stor fördel att kunna leda sig själv när nya situationer uppstår.

När man förstår hur man kan bli ledaren över sitt eget liv och sina tankar är det enkelt att utmana sig själv, utvecklas och växa till sin potential. Amanda har en förmåga att höja energinivån i rummet och inspirera deltagarna till att använda sin inre potential för att genomföra en förändring. Med en stor dos inspiration tar Amanda med deltagarna på

en spännande resa genom rädslor, trygghetsboxar, attityder, stora drömmar, aha- upplevelser och inspirerar/utmanar deltagarna till att våga utmana sig själva.

Amanda jobbar som inspirationsföreläsare i sitt eget företag och är en uppskattad föreläsare på företag, event och skolor. Amanda blandar erfarenheter ur sitt eget liv med erfarenheter från möten med människor både som personlig tränare, fotbollstränare i Ghana, mental tränare och föreläsare. Hon blandar även kunskaper från utbildningar med Amerikanska mentala tränare, sju års själv- studier inom personlig utveckling och mental träning samt pågående studier inom affärsutveckling och ledarskap. Välkommen till en morgon med en stor dos inspiration!

Anmäl dig här senast den 25 mars:  http://simplesignup.se/event/57815

Ta som vanligt gärna med en kollega eller vän på en spännande föreläsning!