Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Lär dig konsten att nå din egen peak i livet
1582
post-template-default,single,single-post,postid-1582,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Lär dig konsten att nå din egen peak i livet

Lär dig konsten att nå din egen peak i livet

”Energy Management” – den moderna nyckeln till förbättrad personlig produktivitet.
Och den kraftfullaste verktyget finns inom dig – din energi!

Vi lever i en tid då många krav överträffar vår egentliga kapacitet, både på arbetsplatsen och privat. Livshjulet snurrar allt snabbare. Det skapar en ogynnsam tillvaro som underminerar vår energi, fokus, kreativitet och passion för saker och ting.

Med rätt kunskap och systematisk träning kan vi utöka vår energikapacitet. Resultatet blir en förbättrad hälsa och högre prestationer. Det leder i sin tur till ett högre engagemang. Och – sist men inte minst – hållbara resultat.

Steve Turner är utbildad som sociolog och beteendevetare från Harvard University. Han har under de senaste 25 åren undervisat i statskunskap, ekonomi och psykologi vid Stockholms Universitet. Steve är en mycket uppskattad föreläsare och har en sällsynt förmåga att förmedla vetenskaplig forskning på ett lätt tillgängligt och inspirerande sätt.

Steve tillsammans med sin fru Gunilla Turner är grundare till PEAK Utbildningar. Gunilla har en lång bakgrund som chef och ledare i små, stora, svenska och internationella företag. Under sin karriär har just ledarskapet och konsten att skapa engagemang som framgångsfaktor varit ett brinnande intresse. Tillsammans bildar Steve och Gunilla ett effektivt team. Där man kombinerar vetenskaplig teori, erfarenhet från ledarskapets skiftande utmaningar med praktiska genomförbara modeller.

PEAK Utbildningar förmedlar vetenskapliga metoder som alla kan lära sig att omsätta i det verkliga livet. Föreläsningen ger inte bara inspiration och insikter men visar hur man kan skapa förutsättningar för högre engagemang och ökad prestation för dig själv och för din organisation.

Välkommen till en energifylld föreläsning!

Tid och plats
Fredag 31 januari
Kl. 07:15 – 09:00
Clarion hotel Winn
Gävle

Kostnader
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX.
Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder (senast kl. 12.00 dagen innan föreläsningen) debiteras du 295 kr.

Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.