Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Med Hjärna För Storydoing
2523
post-template-default,single,single-post,postid-2523,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Med Hjärna För Storydoing

Med Hjärna För Storydoing

Med hjärna för storydoing
Storydoers skapar berättelser med ambitionen att göra världen eller människors liv bättre och driver verklig handling bortom marknadsföring. Är dinorganisation förberedd och framför allt – är du med? För att vara det behöver du bli en smartare
typ i kommunikationssammanhang. Till din hjälp har du din hjärna. Lär dig se möjligheterna i varje utmaning och se vilken enorm påverkan ett ordval kan få. Föreläsningen är en effektiv start i personlig utveckling, ledarskap och förmågan att förstå vad kommunikation är. Egentligen. Det är en stund full med skratt, funderingar, nya tankar och en del smärtsam igenkänning.

Charlotta Rydholm
Charlotta Rydholm är social entreprenör med en bakgrund i reklam- och kommunikationsbranschen. Hon har startat byrå i Madrid, varit utbildningschef på Berghs School of Communication, är moderator, facilitator och mentor. Hon driver Urban Inspiration och Urban Speaking och är ofta anlitad som katalysator.

Varmt välkommen
Vi ses fredagen den 28 augusti kl 07:15 – 09:00 på Clarion Hotel Winn Gävle.

Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna för 295 kr.

Anmälan senast den 26 augusti via anmälninglänk