Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Möjligheter och utmaningar med Facebook
2403
post-template-default,single,single-post,postid-2403,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Möjligheter och utmaningar med Facebook

Möjligheter och utmaningar med Facebook

Möjligheter och utmaningar med Facebook – en plattform i konstant förändring

Många svenska företag har Facebook som plattform för marknadsföring och kommunikation i olika former. Detta sker regelbundet för att nå befintliga och potentiella kunder.

Facebook är en plattform i konstant förändring. Det går fort, nya funktioner lanseras i rasande takt.  Det har aldrig funnits fler och bättre möjligheter för företag att kommunicera via Facebook. Men det medför en utmaning att hålla sig uppdaterad gällande nyheter och förändringar.

Målet med dagens seminarie är att ge en inblick i de senaste nyheterna från Facebook med fokus på annonsering. Det har alltid varit en viktig del av marknadsföring på Facebook, men är nu mer relevant än någonsin.

Dag Bengtson har tidigare arbetat för Facebook, och har totalt 10 års erfarenhet av digital marknadsföring för företag som MTG, Fox och CBS Interactive. Dag är nu konsult och ansvarig för företaget Fanboosters (www.fanbooster.com) svenska verksamhet.

Fanbooster är ett företag och en digital plattform för Facebook marknadsföring samt ett av få licensierade ”Marketing Partner” till Facebook. Detta gör att Fanbooster har en insikt och kunskap om Facebook som väldigt få andra företag har.

Fanboosters kunder i Sverige är bland annat ICA, Telia, L’Oreal, Elecrolux, Interflora, samt byråer och mindre lokala företag och varumärken.

Alla rekommendationer och tips under föreläsningen är baserade på en bred och lång erfarenhet av arbetet med svenska och internationella företags närvaro på Facebook.

Varmt välkommen

fredagen den 29 Maj 2015 kl 07:15 – 09:10
på Clarion Hotel Winn Gävle

Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är
medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna för 295 kr.

Anmälan senast den 27 maj via anmälninglänk