Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Ordning & Reda – Succé genom service
3311
post-template-default,single,single-post,postid-3311,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ordning & Reda – Succé genom service

Ordning & Reda – Succé genom service

My Gross hjälper företag och organisationer att stärka sina varumärken och öka sin försäljning. Hon visar hur lyckade kundmöten och excellent service är en marknadsföringskanal utan motstycke och hur magin som uppstår i mötet mellan säljare och kund gör att kunderna väljer ett visst företag. My håller utbildningar och föreläsningar som är inspirerande och handfasta. Personalen är företagets bästa tillgång, oavsett bransch, och My förklarar gladeligen varför utveckling av service alltid lönar sig.

OM FÖRELÄSNINGEN
My Gross brinnande intresse för kundmöten och excellent service började när hon som 19-åring var en av de första anställda utanför ägarfamiljen på det svenska företaget Ordning & Reda. Under de 15 år hon arbetade där gick de från två butiker i Sverige till 50 butiker i 15 länder och My gick från att vara butikssäljare till utbildningsansvarig och marknadschef för hela kedjan. Hennes föreläsning för MIX i Gävle kommer att handla om just den resan. Hur det svenska varumärket Ordning & Reda byggdes internationellt och hur de helt utan traditionell marknadsföring erövrade land efter land.

DETTA VISSTE DU INTE OM MY GROSS

  • Hon har motvilligt gift sig i TV
  • Hon har haft en roll i succéserien Ronny & Ragge
  • I början på 90-talet, precis innan direktsändningen av TV-programmet Sveriges roligaste blev hon diskvalificerad eftersom hon ansågs för fräck – men en T-shirt med texten ”Jag är en av Sveriges roligaste” kan visas upp om så önskas….

 

TID & PLATS:
Fredagen den 25:e maj, kl 07:15 – 09:00, Clarion Hotel Winn City Konferens i Gävle. OBS! City konferensen ligger på Stortorget, ovanpå Espresso house, med ingång mittemot Friskis & Svettis.

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du har anmält dig, men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen, debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast 24/5 klockan 12:00 , anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/132489

 

Varmt välkommen!