Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Så Utvecklar Du Digitala Och Säljande Relationer
2557
post-template-default,single,single-post,postid-2557,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Så Utvecklar Du Digitala Och Säljande Relationer

Så Utvecklar Du Digitala Och Säljande Relationer

Oberoende av bransch är kunderna idag lika mycket digitala invånare som relationsmänniskor. Generationsklyftorna för användande har suddats ut och idag är 55-åringen lika digital som 15-åringen. Vi navigerar via appar och söker oss fram till allt vi behöver.

Hur digitala och mobila är då just dina kunder? Hur konsumerar de media? Hur fungerar den digitala relationen? Föreläsningen ger svar på dessa frågor samt en överblick av de digitala verktyg som är lättast och mest kostnadseffektiva att använda i arbetet med marknadsföring och försäljning.

Jonas Ulander är affärsutvecklaren och inspiratören som redan på åttiotalet programmerade sitt första egna spel på datorn. Med ständigt fokus på beteende och användande snarare än teknik har Jonas fortsatt att hjälpa företag att skapa effektiva bearbetningsprocesser med både personlig försäljning och digital marknadsföring.

Tid och plats: 23 oktober Sandbacka Park, Sandviken kl 07:15.

Anmälan: http://simplesignup.se/event/66156