Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Sälj med hjärnan!
2741
post-template-default,single,single-post,postid-2741,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sälj med hjärnan!

Sälj med hjärnan!

Förstå kunden genom ny intressant hjärnforskning och samarbeta med den för bästa resultat!

Beteendevetaren Lena Skogholm har undersökt hur modern hjärnforskning kan vara till nytta för oss i mötet med varandra i vardagen. I sin första bok ”Bemötandekoden” bjuder hon in till en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. En bruksanvisning i fickformat. Så praktiskt!

Har du träffat på en negativ person som suger energi? Vill du veta varför du känner så och hur du kan möta personen. Har du träffat personer som du tycker är besvärliga? Här får du förklaringar både till varför vi blir besvärliga och hur du kan hantera svåra situationer  på ett respektfullt sätt. Har du någon gång varit med om missförstånd som du inte har en aning om varför det uppstod? Eller har du funderat på varför negativa personer kan ta över ett rum fyllt med fler positiva människor? Detta och mycket mer kommer du snart att veta mer om. Välkommen på en intressant resa i upptäckten hur vi fungerar och hur vi kan agera i linje med det!

TID OCH PLATS

Fredag 26 februari Kl. 07:15 – 09:00

Clarion Hotel Winn

Gävle

PRAKTISKT

Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN

Anmäl dig senast den 24 februari via följande länk: http://simplesignup.se/event/72520