Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Sälj mer till fler!
3204
post-template-default,single,single-post,postid-3204,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sälj mer till fler!

Sälj mer till fler!

Försäljningsexpert som guidar till ett bättre resultat.

Vanessa Leporati Wahlund är entreprenören med över 30 års erfarenhet av försäljning och kundbemötande med detaljhandeln som spetskompetens. Hon är en engagerad föreläsare, utbildare och säljcoach med förkärlek till att nå förbättrade resultat genom ökad personlig insikt.

Vi bjuder in till en morgon med inspiration och tips från Vanessa på temat försäljning med personen i fokus. Hur kan du göra för att nå bättre försäljningsresultat och hur kan ditt team samarbeta framåt för att nå – och överträffa – era mål? Vanessa har en dokumenterat stark förmåga att både se individers och gruppers utvecklingspotential och har kompetensen att kunna leda dem rätt i utvecklingsarbetet mot ännu bättre prestationer. Hon tror att nyfikenhet och en ökad förståelse för människor och företag är nyckeln till lyckade försäljningsresultat och att vägen mot målet blir mycket roligare om man har hittat sin nyckel. Hennes bakgrund innefattar allt från IHM och Berghs till en kundportfölj som innehåller Filippa K, Akademibokhandeln, Apoteket och många fler stora företag.

Varmt välkomna!

TID & PLATS:
Fredagen den 24:e november, kl 07.15 – 09.00, Clarion Hotel Winn City

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast den 22:e november, anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/116272