Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Skratta Dig Till Nya Perspektiv Entreprenör – Eller Bara Ett Resultat Av Sin Historia?
1909
post-template-default,single,single-post,postid-1909,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Skratta Dig Till Nya Perspektiv Entreprenör – Eller Bara Ett Resultat Av Sin Historia?

Skratta Dig Till Nya Perspektiv Entreprenör – Eller Bara Ett Resultat Av Sin Historia?

Är det så att varje människa är född med sina möjligheter och begränsningar? Eller är det så att vi alla bär på en oändlig potential som de flesta av oss aldrig lär sig att förstå, än mindre att använda?

Anders Wiman, entreprenör, företagsledare och sökare tar oss med på en inspirerande och osannolik resa där lusten och modet besegrar rädslan att misslyckas och där förmågan att skapa mänskliga möten med människor blir nyckeln till framgång. Få föreläsare kan på ett så ärligt och naket sätt berätta om de krafter som styr oss människor och vårt handlande. Om lust, mod och längtan, om rädsla och känslan av otillräcklighet. Om hur vi alla är ett resultat av vår historia, en historia som för många är ett ständigt ok, men som med rätt kunskaper och insikter kan bli en persons största tillgång. Anders Wiman startade som 18-åring sitt första företag i sin mors kök, i den lilla bruksorten Gästrike-Hammarby. Drygt 20 år senare var företaget en av Europas mest välrenommerade ambulanstillverkare. Det borde detta ha varit en omöjlighet eftersom Anders saknade både utbildning och erfarenhet när han startade. Men tack vare en osannolik drivkraft och en unik förmåga att bygga nätverk och skapa relationer med människor på alla nivåer blev Anders dröm en verklighet. Idag är Anders känd för att hålla annorlunda föreläsningar som inte brukar lämna någon oberörd. Han bjuder generöst på sina egna framgångar och misslyckanden som entreprenör, ledare, förälder och människa.

Med ett högt tempo och massor av skratt, ett skratt som inte sällan fastnar i halsen ger han åhörarna en ny omtumlande bild av livet och sig själva. Anders är aktuell med boken ”Mandom Mod och Mänskliga Möten” som ger entreprenörskapet ett nytt perspektiv.

Varmt välkommen att ta med en kollega eller vän som du tror kan vara intresserad av nätverket!

Plats: Clarion Hotel Winn

Obs! förlängd tid till kl 09:30

Anmälan: senast den 25 februari via denna länk: http://simplesignup.se/event/56492