Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Skulle du vilja jobba med dig?
1822
post-template-default,single,single-post,postid-1822,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Skulle du vilja jobba med dig?

Skulle du vilja jobba med dig?

Från anställd till inställd.

Medarbetarskap är ett ämne som diskuteras allt mer i allt fler organisationer. Men hur tar man det från diskussion till att verkligen börja jobba med att stärka gruppens gemensamma förmåga? Tommy Lundberg, kommunikationskonsult, skribent och författare till flera böcker om ledarskap och kommunikation, har skrivit en lättillgänglig bok som kan hjälpa både individer och företag att utvecklas.

Vad får oss att känna engagemang i jobbet? Påverkar din attityd företagets utveckling? Vad är det som skapar sammanhållning i en arbetsgrupp? Vilket ansvar har du som medarbetare för företagets kultur? Det är några av de frågeställningar som Tommy tar upp i sin frukostföreläsning hos oss den 28:e november. Vi får tänka till och fundera över varför vi beter oss som vi gör och hur vi kan förändra oss till det bättre. Eller som Tommy skriver i sin bok: ”Om man vill bli bra på att jobba med andra kan man behöva jobba lite med sig själv.”

Anmälan : http://simplesignup.se/event/52575