Marknadsföreningen Gävleborg MiX | VÅR FORMBARA HJÄRNA!
3126
post-template-default,single,single-post,postid-3126,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

VÅR FORMBARA HJÄRNA!

VÅR FORMBARA HJÄRNA!

Vår formbara hjärna – hur allt vi gör påverkar hjärnan och hur hjärnan påverkar allt vi gör

 

De senaste årens forskning på hjärnan visar att vi har en mycket större möjlighet att fysiskt förändra vår hjärna än vi tidigare trott. Detta forskningsfält kallas “Neuroplasticitet” och visar bland annat hur långvarig stress kan ge hjärnskador, men också att vi kan återställa, och utveckla dessa områden med hjälp av regelbunden träning som till exempel Mindfulness, avslappning och Mental Träning.

Denna kunskap är även viktig när det gäller området kommunikation och information för att minimera missförstånd mellan människor och öka möjligheterna till att sprida viktiga budskap.

 

Föreläsare: Mattias Hagman, beteendevetare, yoga- och meditationslärare

 

Varmt välkomna!

TID & PLATS:
Fredagen den 19:e maj, kl 07.15 – 09.00, Clarion Hotel Winn

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast den 19:e maj, anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/95983