Marknadsföreningen Gävleborg MiX | Vår icke verbala kommunikation
3290
post-template-default,single,single-post,postid-3290,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Vår icke verbala kommunikation

Vår icke verbala kommunikation

April månads frukostföreläsning bjuder på en inspirerande morgon med Gabriella Lockwall, en av Sveriges ledande experter på kroppsspråk. Hon tar upp och visar hur vi fungerar och kommunicerar via vårt kroppsspråk och hur tokigt det kan bli om vi inte har koll på det. Föredraget bjuder på många skratt och igenkänningar, med syfte att på ett roande sätt utbilda och uppmuntra oss deltagare att bli vårt bästa kommunikativa jag.

Läs mer om Gabriella Lockwall på www.lockwallkommunikation.se.

TID & PLATS:
Fredagen den 27:e april, kl 07:15 – 09:00, Clarion Hotel Winn City Konferens. OBS! Vi är i lokalerna vid Stortorget denna föreläsning. City Konferens ligger ovanpå Espresso House (gamla McDonalds) och ingången är mitt emot ingången till Friskis & Svettis.

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du har anmält dig, men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen, debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast 26/4 klockan 12:00 , anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/130581

Varmt välkommen!