Marknadsföreningen Gävleborg MiX | WILLPOWER – Nå dina mål genom att öka din viljestyrka
3325
post-template-default,single,single-post,postid-3325,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

WILLPOWER – Nå dina mål genom att öka din viljestyrka

WILLPOWER – Nå dina mål genom att öka din viljestyrka

Varför når vi inte våra mål, även när vi vet precis vad vi behöver göra för att nå dem? Och hur kommer det sig att 95% av alla nyårslöften är brutna redan innan januari är slut? Augusti månads MIX-föreläsning med Daniel Donlind riktar sig till alla som har något som de vill uppnå. En riktig energiboost i föreläsningsformat!

OM FÖRELÄSNINGEN
Det är oerhört viktigt att sätta mål. Har du satt mål är du antagligen på väg åt rätt håll. Men det finns någonting som är långt, långt mycket viktigare än att sätta mål. Om du inte har någon grundläggande viljestyrka spelar målen ingen roll. Det är din viljestyrka som avgör om du kommer att lyckas med målen eller inte.

Daniel Donlind har en viljestyrka som få. Hans viljestyrka har bland annat bidragit till att han blev  flerfaldig mästare i boxning, lärde sig ett helt nytt språk på tre månader, blev språklärare trots dyslexi, utsågs till årets guide för bäst service samt vågade ta steget från anställd till egenföretagare. I föreläsningen ”WILLPOWER” berättar han hur viljestyrka fungerar och ger dig verktygen att träna upp den, så att du ska kunna nå dina mål.

”Under hela mitt liv har jag haft ett pannben tjockt som en 2 meter bred tegelvägg. Hur svårt det än varit så har jag aldrig gett upp. Viljestyrkan har tagit mig framåt. Och nu vill jag ge DIG den möjligheten också, för jag vet hur mycket det har betytt för mig.” Daniel Donlind

För mer information om Daniel Donlind, se http://danieldonlind.se/.

TID & PLATS:
Fredagen den 31:a augusti, kl 07:15 – 09:00, Clarion Hotel Winn; Norra Slottsgatan 9, i Gävle.

PRAKTISKT:
Föreläsningen och frukostbuffén är kostnadsfri för dig som är medlem i MIX. Om du har anmält dig, men inte kommer utan att meddela förhinder senast kl 12:00 dagen innan föreläsningen, debiteras du 295 kr. Gäster är varmt välkomna och de betalar 295 kr.

ANMÄLAN:
Senast 30/8 klockan 12:00 , anmälan via länk: https://simplesignup.se/event/136408.

 

Varmt välkommen till en energigivande morgon!