23 april: Jan Bidner

Gamification – hur kan du skapa engagemang med spelpsykologi?

Den 23:e april gästas vi av ingen mindre än Jan Bidner! Du får chansen att lära dig mer om hur du kan använda spelpsykologi för att förbättra användarupplevelser och skapa engagemang hos våra användare och kunder. 

Jan Bidner är UX-strateg, Gamificationexpert och processledare och driver egna bolaget Bidnerdonethat. Han hjälper företag och organisationer att tänka rätt kring strategier för att förbättra användarupplevelsen – ofta genom att betrakta kontexten genom ett speldesignfilter.

Hur kan man med hjälp av insikter i spelpsykologi och gamificationdesign engagera människor i deras kundresa och skapa lite bättre förutsättningar för motivation? Genom att göra saker roligare, mer meningsfulla och tydligare och med hjälp av regler, mål, feedback, utmaningar och meningsfulla val. Inte bara tävling och att vinna. Spel kan vara många saker!

Jan kommer att berätta mer om hur du kan utnyttja olika typer av ”spelupplägg” och dynamiker för att stödja t.ex. en lärkontext eller för att driva goda beteende och skapa lustfyllt användande.

Tid: 08:00-09:00, 23:e april

Plats: Online (Zoom)

Anmälan: Anmäl dig här >>