30 oktober: Marko Latva-Nevala

Konsten att komma ut ur holken 

Har du fastnat i holken i ditt liv och vill du hellre flyga din fulla potential? Vågar du utmana dina inre motståndare samt finna dina inre superkrafter? Vill du veta hur du kan bli en bättre version – av dig själv? 

Allt detta och mycket mer kommer att beröras i en föreläsning som kan innehålla både fågelholkar, gummiankor, grodor och annat från djurens värld – för att finna oss själva.

Om Marko

Marko Latva-Nevala är en Certified Mental Training Master (eller på ren svenska – en ”Diplomerad Rövkickare”), som med glimten i ögat och utmanande frågeställningar vrider och vänder på våra beteenden och våra tankar, allt för att vi ska bli medvetna om vad som hjälper oss och vad som stjälper oss, för att via bättre fokus och beslut skapa bättre resultat i våra liv. 

Marko har genomfört över 2 000 uppdrag som dessa för olika organisationer, och han ser varje föredrag som ett helt nytt ark att förgylla livet med, tillsammans med åhörarna. Själv säger han att ”Mina föredrag har alltid som mål att publiken ska bli den Bästa versionen – av sig själv. Må och Fungera bättre – och därmed prestera bättre i sin personliga utveckling, på jobbet, i försäljningen, arbetsglädjen etc.”

Visste du att…

…Marko brinner för skrivande och skapa digitala böcker? Han har producerat över tusen böcker, varav hela 313 stycken år 2018 (viket torde vara inofficiellt världsrekord)

Tid: 07:00-09:00, fredag 30 oktober

Plats: Clarion Hotell Winn

Anmäl dig till LIVE här >>

 

Föreläsningen livesänds också med start 08:00

Änmäl dig till ONLINE här >>