Konsten att lyssna

Välkommen till MIX Frukost fredag den 29 maj.

I en värld där alla bara pratar lyfter Annika Telléus fram betydelsen av att lyssna. När vi verkligen lyssna på varandra så skapar vi tillitsfulla relationer med ökad trygghet och färre konflikter. Lyssnar vi på oss själva blir vi tydliga, äkta och hittar vår rätta plats i livet. När du lyssnar med full närvaro och vill väl, så klarnar tankarna hos den du lyssnar på och personen blir klokare. Du som lyssnar får tillgång till nya perspektiv, ökad tillit och närhet vilket leder till att även du blir klokare. För varje person som blir klokare blir världen bättre. Välkommen till en spännande föreläsning där du får konkreta verktyg för hur du blir bättre på att lyssna, både på dig själv och andra. Förutom en modell som du kan använda dig av direkt bjuds det på så väl skratt som ögonöppnare. 

Om Annika Telléus: 
Under många år lyssnande Annika Telléus på kunder och medarbetare över hela världen för H&M:s räkning. Hon är idag en uppskattad och efterfrågad kurs- och workshopledare i ledarskap, kommunikation, presentationsteknik och i konsten att lyssna. 2019 blev hon framröstad till en av Sveriges mest populära föreläsare. 

Detta visste du inte om Annika Telléus: 
Att hon blivit stoppad av polisen när hon körde runt med en revolver liggande på passagerarsätet.

Datum: Fredag 29 maj
Tid: 08:00-09:00
Plats: Online
Anmälan: https://simplesignup.se/event/167824

DELTA OCKSÅ PÅ DIGITALT MINGEL

Du som deltar är också välkommen till MIX digitala mingel innan föreläsningen.

Att nätverka och mingla är ju en fantastisk form av marknadsföring, tyvärr är ju möjligheterna begränsade i dessa tider, så vi bjuder in till effektivt och trevligt digitalt mingel i stället.

Du kommer att få en länk dagen innan, så testa gärna att allt fungerar. Klockan 07.25 kör vi en kort genomgång och presentation, sen startar minglet 07.30 så var i tid.

Datum: Fredag 29 maj
Tid: 07:25-08:55
Plats: Online
Anmälan: https://simplesignup.se/event/167857