Från färdtjänst till förarsätet – en resa i personligt ledarskap

Välkommen till MIX Frukost fredag den 24 april.
Håkan Svensson ger en allmänmänsklig, inspirerande, underhållande och berörande föreläsning som bygger på hans eget liv, tankar och erfarenheter han har fått längs vägen. ”Jag talar om mig, men det handlar inte om mig” brukar Håkan Svensson säga om sina föreläsningar.

Med stort eget ansvar och med ett personligt ledarskap utöver det vanliga bestämde sig Håkan för att bli chef över sitt liv. Det är inte det som sker i livet som är det avgörande utan hur jag förhåller mig till det. Med de orden som ledstjärna och med välriktad handlingskraft har Håkan uppnått mål ingen trodde var möjligt.

Håkan gick från förtidspensionär till framgångsrik företagare. Under sin uppväxt blev han bara förstådd av sin mamma, idag står han på scenen för att dela med sig av sina erfarenheter som professionell talare i många olika sammanhang. Håkan är en av världens första sjukgymnaster med CP- skada. Han dricker sitt kaffe med sugrör för att inte spilla, men behandlar ändå patienternas nackar. Det enda handikappet som Håkan har – är 15 i golf.

Håkan är ingen supermänniska, tvärtom så hade han nog sämre förutsättningar och mer okunskap än de flesta av oss. Det han dock har är ett förhållningssätt till sig själv och andra som leder honom framåt även när vägen består av många hinder.

Oavsett vem du är eller vad du arbetar med kan du ta till dig av Håkans ständigt aktuella budskap. Håkan har en unik förmåga att inspirera med sin trygga, humoristiska och karismatiska scennärvaro. Med en orubblig trovärdighet får dig att inse att du kan bli chaufför i ditt eget liv och hjälpa andra längs med vägen.

Datum: Fredag den 24 april
Tid: 07.00-09.00
Plats: Clarion Hotell Winn, Norra Slottsgatan 9