Mix Frukost 30 augusti

07:15 - 09:00

30 augusti 2019

Från dröm till verklighet

Varmt välkommen till en fängslande och personlig föreläsning med Therése Neaimé om utanförskap, entreprenörskap, om att ha ett ben i två olika kulturer och om att våga satsa på sin dröm.

Therése har spelat för trupper i Afghanistan, varit dansstjärna i USA och representerat svenska UD i Egypten. Under 2012 blev Therése utnämnd till brandambassadör för Volkswagen i Mellanöstern samt prydde omslaget till det internationella magasinet Arabian Woman – utnämnd som förebild för starka kvinnliga entreprenörer.

I föreläsningen ”Från dröm till verklighet” berättar hon om sin entreprenöriella resa. En högst personlig föreläsning som växlar mellan skratt och allvar och inte lämnar någon oberörd. Från uppväxten med utanförskap till karriären som elitidrottare, dansare och sångerska. Om karriären i USA och Mellanöstern och om ut- maningarna som artist, låtskrivare och skivbolagsdirektör, samt hur man får ihop livs- pusslet som ensamstående mamma. En föreläsning med många överraskningar och en djupt inspirerande livssyn om hur allt är möjligt.

Varmt välkommen!