Från dröm till verklighet

Välkommen till MIX frukost den 30 augusti med Therése Neaimé

En fängslande och personlig föreläsning om utanförskap, entreprenörskap, om att ha ett ben i två olika kulturer och om att våga satsa på sin dröm.

Therése har spelat för trupper i Afghanistan, varit dansstjärna i USA och representerat svenska UD i Egypten. Under 2012 blev Therése utnämnd till brandambassadör för Volkswagen i Mellanöstern samt prydde omslaget till det internationella magasinet Arabian Woman – utnämnd som förebild för starka kvinnliga entreprenörer.

I föreläsningen ”Från dröm till verklighet” berättar hon om sin entreprenöriella resa. En högst personlig föreläsning som växlar mellan skratt och allvar och inte lämnar någon oberörd. Från uppväxten med utanförskap till karriären som elitidrottare, dansare och sångerska. Om karriären i USA och Mellanöstern och om utmaningarna som artist, låtskrivare och skivbolagsdirektör, samt hur man får ihop livspusslet som ensamstående mamma. En föreläsning med många överraskningar och en djupt inspirerande livssyn om hur allt är möjligt.

Läs mer om augusti månads föreläsare på www.thereseneaime.com

Datum: Fredag 30 augusti
Tid: 07.15-09.00
Plats: Clarion Hotell Winn, Norra Slottsgatan 9

Vill du hålla dig uppdaterad?

Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så är du säker på att du inte missar kommande möten, träffar och andra roliga evenemang.