Mix-dagen - en dag full av inspiration

En gång om året arrangeras MIX-dagen. En dag för dig som jobbar med marknadsföring, kommunikation och försäljning. För dig som vill få inspiration, energi, kunskap och att nätverka med kollegor inom branschen. MIX-dagen är en mötesplats för företag, organisationer och andra intressenter.

MIX-dagen 2019 arrangerades den 21 februari på Winn Citykonferens,  och årets tema var motgång, framgång och ledarskap. Tre föreläsare gjorde dagen både matnyttig och underhållande, och det blev en härlig eftermiddag med ny kunskap, nätverkande och nya möjligheter.

Missa inte nästa års MIX-dag! Håll utkik här för mer information.

föreläsare på mix-dagen 2019

forelasare_1

Agneta Olsson
Agneta var med om att sätta fredagsmys på kartan i alla svenska hem. En fantastisk resa när Santa Maria gick från 400 mkr till 4,2 miljarder och som en gång för alla förändrade svenskars konsumtionsvanor. Agneta har också arbetat som Extern VD och skrivit bestsellern “Extern VD – så lyckas du!” då hon arbetat som Extern VD mellan 2008 och 2009. Där blev det magplask och misslyckandet var ett faktum. Hon berättar om hur hon reste sig upp igen, tog revansch och vad de nya insikterna gav hennes ledarskap och som människa. Insikter hon vill dela med sig till alla andra.Agneta 

forelasare_2

Jonas Eriksson
Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare som kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör. Han har i flera branscher startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång. Jonas föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och ledarskap i pressade situationer.  Genom sina speciella egenskaper, unika minne och speciella erfarenhet har Jonas ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och de bästa fotbollsspelarna i världen – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.

forelasare_3

Ari Riabacke
Fil. doktor i risk- och beslutsanalys, civilekonom och en av Skandinaviens mest anlita föreläsare. Ari talar om att leda oss själva och andra i tider av förändring, om hur vi ska få grupper och team att prestera bättre, om att fatta kloka beslut och om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet!