Mix Frukost

Sista fredagen i varje månad arrangerar MIX intressanta frukostföreläsningar på Clarion Winn Hotel. Frukostföreläsningarna är välbesökta och ett utmärkt tillfälle att ta del av kraften i vårt nätverk. Här äter du en god frukost, får tillfälle att mingla med kollegor, knyta nya kontakter och lyssna till inspirerande föreläsare.
MIX frukost ingår i ditt medlemskap och är kostnadsfria för medlemmar.

Program FÖR MIX FRUKOST VÅREN 2021

Fredag 29 januari: Sälj som ett proffs! med Per Lange

Fredag 26 februari: Joakim Carlsson, fd VD på Sibylla tar med oss på sin stora förändringsresa

Fredag 26 mars: Digitala presentationsfärdigheter med Fredrik Jacobson

Fredag 23 april: Hur kan du skapa engagemang med spelpsykologi? med Jan Bidner

Fredag 28 maj: Den analoga hjärnan på den digitala arbetsplatsen med Anna Tebelius Bodin

Mix Föreläsning online startar 08.00 och slutar 09.00

Kommande tillfällen, Mix Frukost

MIX Frukost April

23 april: Jan Bidner

Gamification – hur kan du skapa engagemang med spelpsykologi? Den 23:e april gästas vi av ingen mindre än Jan Bidner! Du får chansen att lära dig mer om hur du

MIX Frukost Maj

28 maj: Anna Tebelius Bodin

Den 28 maj gästar Anna Tebelius Bodin oss med sin föreläsning Den analoga hjärnan på den digitala arbetsplatsen. Anna är årets mottagare av Mensapriset, 2020. Hon är en erfaren utbildare

CORONAVIRUS OCH OMTANKE OM VARANDRA

Det sprids ett virus både i Sverige och runtom i världen som särskilt vissa riskgrupper blir väldigt sjuka av. Så av omtanke för dig och dina medmänniskor ber vi dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer rörande Coronaviruset (COVID-19).

På grund av den senaste tidens utveckling ber vi dig som medlem att vänta med att vara med på våra event minst två veckor efter hemresa om du har varit på resa i ett riskområde eller drabbat land. Känner du dig hängig, förkyld och på väg att bli sjuk ber vi dig att stanna hemma tills du är helt frisk igen. Och glöm inte att tvätta dina händer noggrant, sprita händerna och hosta och nysa i armvecket oavsett om du är sjuk eller inte. Rekommendationerna är för allas vår hälsosäkerhet, så att vi minskar risken att bli smittade och/eller sprida smittan vidare.

Tillhör du en riskgrupp? Så sent som igår höjde Folkhälsomyndigheten risken för samhällsspridning till högsta klassen och uppmanar alla personer med luftvägssymptom att inte vistas bland andra människor. Så om du har minsta luftvägssymptom (hosta, kliande hals m.m.), stanna hemma, oavsett om du har varit i ett drabbat område eller inte.
Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida

Så hur gärna vi än vill träffa våra MIX medlemmar, så tackar vi på förhand för att du läser och följer dessa rekommendationer och önskemål och kommer frisk till våra evenemang.