Mix Frukost

Frukostföreläsningar 2020

Sista fredagen i varje månad arrangerar MIX intressanta frukostföreläsningar på Clarion Winn Hotel. Frukostföreläsningarna är välbesökta och ett utmärkt tillfälle att ta del av kraften i vårt nätverk. Här äter du en god frukost, får tillfälle att mingla med kollegor, knyta nya kontakter och lyssna till inspirerande föreläsare.
MIX frukost ingår i ditt medlemskap och är kostnadsfria för medlemmar.

Program FÖR MIX FRUKOST HÖSTEN 2020

Fredag 28 augusti: Lev din dröm – bygg ditt varumärke med Ulf Bergman

Fredag 25 september: Bli en vinnare på Google med Oskar Alm

Fredag 30 oktober: Konsten att komma ut ur holken med Marko Latva-Nevala

Fredag 27 november: Allt kommunicerar! (Vad kommunicerar du?) – Kjell Dahlin

Mix Frukost startar 07.00 och slutar 09.00

Kommande tillfällen, Mix Frukost

MIX Frukost November

27 november: Kjell Dahlin

MIX-frukost i November är inställd. Kjell Dahlin gästar oss istället när vi får träffas på plats igen. Men MIX fortsätter online! Följ oss på facebook  och i nyhetsbrevet för uppdateringar

CORONAVIRUS OCH OMTANKE OM VARANDRA

Det sprids ett virus både i Sverige och runtom i världen som särskilt vissa riskgrupper blir väldigt sjuka av. Så av omtanke för dig och dina medmänniskor ber vi dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer rörande Coronaviruset (COVID-19).

På grund av den senaste tidens utveckling ber vi dig som medlem att vänta med att vara med på våra event minst två veckor efter hemresa om du har varit på resa i ett riskområde eller drabbat land. Känner du dig hängig, förkyld och på väg att bli sjuk ber vi dig att stanna hemma tills du är helt frisk igen. Och glöm inte att tvätta dina händer noggrant, sprita händerna och hosta och nysa i armvecket oavsett om du är sjuk eller inte. Rekommendationerna är för allas vår hälsosäkerhet, så att vi minskar risken att bli smittade och/eller sprida smittan vidare.

Tillhör du en riskgrupp? Så sent som igår höjde Folkhälsomyndigheten risken för samhällsspridning till högsta klassen och uppmanar alla personer med luftvägssymptom att inte vistas bland andra människor. Så om du har minsta luftvägssymptom (hosta, kliande hals m.m.), stanna hemma, oavsett om du har varit i ett drabbat område eller inte.
Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida

Så hur gärna vi än vill träffa våra MIX medlemmar, så tackar vi på förhand för att du läser och följer dessa rekommendationer och önskemål och kommer frisk till våra evenemang.