Mix Frukost

Sista fredagen i varje månad arrangerar MIX intressanta frukostföreläsningar på Clarion Winn Hotel. Frukostföreläsningarna är välbesökta och ett utmärkt tillfälle att ta del av kraften i vårt nätverk. Här äter du en god frukost, får tillfälle att mingla med kollegor, knyta nya kontakter och lyssna till inspirerande föreläsare.
MIX frukost ingår i ditt medlemskap och är kostnadsfria för medlemmar.

Program FÖR MIX FRUKOST HÖSTEN 2021

Fredag 27 augusti: Reflektera mera – självreflektion för att nå ut bättre med marknadsföringen med Johanna Nilsson

Fredag 24 september: Gör drivkrafterna till dina superkrafter! med Angela Ahola

Fredag 29 oktober: Allt kommunicerar! Alltid! (Vad kommunicerar du?) med Kjell Dahlin

Fredag 26 november: Mer information om föreläsningen kommer snart

Mix Frukost startar 07.00 följt av föreläsning 08:00-09.00

Kommande tillfällen, Mix Frukost

MIX Januari

28 Januari: Ulric Jansson

Nytt år, nya projekt! Starten på ett nytt år har alltid nya projekt med sig. Men hur når du dina mål och lyckas med allt du vill göra i år? Välkommen till årets första frukost med MIX där Ulric Jansson hjälper oss att träffa rätt!

Dessutom kommer det att bli en världspremiär i samband med föreläsningen!

MIX Mars

25 Mars: Maria Rooth

Som f.d. elitidrottare vet hon vad som krävs för att nå framgång: ett effektivt självledarskap.
Vare sig det handlar om att nå dina säljmål, gå upp eller ner i vikt eller nå ett högt uppsatt mål så kan man applicera Marias tankesätt.

CORONAVIRUS OCH OMTANKE OM VARANDRA

Det sprids ett virus både i Sverige och runtom i världen som särskilt vissa riskgrupper blir väldigt sjuka av. Så av omtanke för dig och dina medmänniskor ber vi dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer rörande Coronaviruset (COVID-19).

På grund av den senaste tidens utveckling ber vi dig som medlem att vänta med att vara med på våra event minst två veckor efter hemresa om du har varit på resa i ett riskområde eller drabbat land. Känner du dig hängig, förkyld och på väg att bli sjuk ber vi dig att stanna hemma tills du är helt frisk igen. Och glöm inte att tvätta dina händer noggrant, sprita händerna och hosta och nysa i armvecket oavsett om du är sjuk eller inte. Rekommendationerna är för allas vår hälsosäkerhet, så att vi minskar risken att bli smittade och/eller sprida smittan vidare.

Tillhör du en riskgrupp? Så sent som igår höjde Folkhälsomyndigheten risken för samhällsspridning till högsta klassen och uppmanar alla personer med luftvägssymptom att inte vistas bland andra människor. Så om du har minsta luftvägssymptom (hosta, kliande hals m.m.), stanna hemma, oavsett om du har varit i ett drabbat område eller inte.
Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida

Så hur gärna vi än vill träffa våra MIX medlemmar, så tackar vi på förhand för att du läser och följer dessa rekommendationer och önskemål och kommer frisk till våra evenemang.