Övriga event

Upplev mer spännande saker med mix

Utöver våra populära frukostar så arrangerar MIX regelbundet andra event under året. Det kan vara både enklare mingel för medlemmar som en after work eller sommaravslutningar med ett spännande program. Varje år arrangeras dessutom MIX-dagen, en dag för att ge medlemmarna inspiration och ny kunskap.

Om du har förslag på event eller föreläsare: kontakta oss via mail eller telefon, eller kontakta oss på Facebook.

Mix-dagen

Medie- och kommunikationsbranschen är i ständig rörelse. För att lyckas gäller det att hänga med och ha koll på framtidens utmaningar. MIX-dagen hjälper dig med detta!

Fyra år i rad har MIX-dagen arrangerats, och det är en dag för dig som jobbar med marknadsföring, kommunikation, PR och försäljning. MIX-dagen är en mötesplats för företag, organisation och andra intressenter inom branschen. För dig som vill få inspiration, energi och kunskap. 

Mix-event

Då och då under året så arrangerar vi även andra typer av event. Det kan till exempel vara ett trivsamt julmingel innan det är dags för juluppehåll eller en trevlig sommaraktivitet som avslutning på ett innehållsrikt MIX-år.

När vi har information om våra andra aktiviteter så publicerar vi här på hemsidan samt skickar ut information i vårt nyhetsbrev.